Gadan tjedan, svaki dan crni dan. K tome, neradni dan Nedjelja. Na Cvjetnicu krasna emisija NU 2 kod Stankovića, pored Suca Kolakušića nastup je imao i Rajko Dondur. Prijava je išla 2014 g. u DORH. Do danas ništa. Još traju ubrzane provjere.
   Svjetlosnom brzinom, u Europskoj komisiji biće jako zadovoljni..
Obično se takvi događaji, događali u vrijeme Božića. Kakva su to vremena došla.
Moje pitanje, nije kerempuhovski. Tko će ići prvi između nas u Remetinec. Jedan je izbjegao ili će biti, oba su pala. Oba. Ili će nas biti više.
Jedan je donkihotski bankrotirao a drugi ?.
     Neke aktere današnjih dana ali i od 90-tih godina jako dobro poznajem, točnije sve ih poznajem. Sa nekima sam na pozdrav. Sa nekima sam, pa skoro od dječjih dana. Sa nekima u rodbinskim vezama. Sa nekima studirao, nekima pazio cure ili supruge, dok su nosili plave kuverte. Nosaća je bilo više. Previše. Mislim na moje dužnosti. 
    A gdje sam ja u toj priči, ja sam nitko i ništa, da, a takav ne može u Remetinec. Ne zato što nemam ništa. Nego što sam bio budalast. Nisam ništa pretvorio, pa čak ni vino patvorio.
Ništa ukrao, nikog prevario, nikog uništio, nikome dužan, posebice Našoj Lijepoj.
   Pa koji mi je najveći krimen, sve sam platio ali i sve naplatio /neki tvrde da sam nezgodan u tim razgovorima/. Tako su utvrdili u Poreznoj upravi. 
Platio i naplatio.
  Kad su me u Poreznoj upravi pitali kako je to moguće. 
Moja deviza da gorem od sebe neću biti dužan. Kako se ne družim sa lopovima, neću biti i sam lopov. Nije im se dopao odgovor, vjerojatno su dobro znali da najbogatiji ne plaćaju, naročito poreze.
 Sretan Uskrs, posebno novokomponovanim vjernicima, i onima koji se guraju odjednom u prve redove. Do oltara.
Za mene garantira moj kateheta. Bez da nosim plavu kuvertu.     

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 09 APRIL 2017 14:40 )