Prime minister, uspavljajućem briselskim glasom objasnio svima, da je Frankestein za njega lagani lahor-maestral. Ako sebe zavarava, uspio je. Iako S&P tvrdi da neće imati BDP osjet zbog privrednog čudovišta, siguran sam da hoće. Biće stres i potres. Propušteno se ne može vratiti, može se ublažiti. To je zakon prirode, ne može se kapacitet nećega uvečati preko limita. Kao da se u litru boce strpa dve litre tekućine.
    O Ramljaku /Vladin specijalac/ nemam bogznakakvo mišljenje. Škegrin, tvrde kadar. O Škegri crtica, jedan od rodonačelnika neplaćanja. Najkraće rečeno, kad su se neki poduzetnici pobunili da je nastala anarhija u plaćanju, /1994/ mrtav hladan je rekao: nemojte davati robu tko ne plaća. Eto ti vrhunskog stručnjaka za javne financije. Imam i odgovor na takvu glupu izjavu, a zašto da se onda plaća državi porez. A da, još ga po nećemu pamtim, kamera ga snimila na jednom prijemu, gdje elegantno litru žestokog stavlja pod sako. 
   I tako dođe 2017, i svi se sada čude kako je moguće da u najbogatijoj državi Svijeta caruje lopovluk i financijska anarhija. I još se čude da država spašava Todorića  a ne 320 000 blokiranih. Baš čudno, otkrili Ameriku, jer im riba smrdi od glave.
  Uz sve pohvale specijalcu, posebno me je dojmilo, da se je prijavio za proboj u Vukovar, to ga odmah kvalificira kao ekonomskog spasioca države. Međutim u proboju u Karađićevo bile su samo varaždinske Rode. Akcija je završila katastrofom, i da u zadnjem trenu akcije nije bilo ZNG-a, svi bi izginuli.
  Da se pokaže da je znalac u svom poslu, rekao je Todorićima, da više ne moraju dolaziti na posao. Sjajno, pa tko bolje zna što se je sve mutilo i petljalo u Frankensteinu /F/.   
Gdje je Alvarez, čovjek je preko mjesec dana provodio due dilingence, pri ruci mu je bio Gazda.
   To bi bila moja prva filozofija na račun F.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 12 APRIL 2017 02:31 )