Ferlach, kamp Badensee, pitoreksno mjesto, jezerce maleno ali stane  u njega 750 m plivanja. Okoliš uređen za kampiranje. Istinsko prirodno ozračje, trčanje u prirodi, može se birati tvrda makadamska podloga a može i travnata, koja odgovara mojim raspadnutim stopalima. 
  Kolega Tumpić i ja, zajedno smo nastupili  i ove 07.09. kao i prošle. Razlika od prošle je bila u temperatura vode, bila je 18 stupnjeva pa je bio dozvoljen neopren, od nekih 300 startera petorica su bila bez, među njima i mi dravski varaždinci. Ove godine nismo imali konkurencije u kategorijama, pa smo oba bili prisiljeno uzeti prva mjesta u aquatlonu. 
  Kolega Tumpić je zabilježio značajno bolji rezultat od prošle godine. Ozbiljan pristup sportskom događaju.
   Dok je kod mene sve bilo u drugom planu, plivanje i trčanje od 5 km jer sam bio u mislima na 1. Südkärntner Triathlon - 16.09. na jezeru Klopeinersee.
 Klub je za kraj uspješne sezone odlučio uplatiti kotizaciju, a ona iznosi pola moje penzije. Poklonjenom konju se ne gleda u zube, to je bio jedan razlog za. Drugi, opet prva trka i da ja budem nastupio. Treći razlog, točno je 10 godina, kako sam u Poreču završio dugi tratlon na 1. Memorijalu Marjan Pedišić.
   Moje lamentiranje je remetila činjenica da je tijelo iscrpljeno sezonom u Alpsu i KTRV-u. I da sam zadnji puta trčao 25 km baš u Poreču.  Ove godine od ozbiljnog trčanja samo 10km na Bledu, 9,5km Weissensee i 7km Goesselsedrf. Od treninga skoro ništa osim plivanja u Dravi od špice do Wojtehovski i natrag.
 Križa od Bleda još ćutim. Slika sa neoprenom, ekipa HSV-a.
U isto vrijeme, isti dan, član  kluba Zlatko Sir na Jarunu, na  sprint triatlonu imao je nastup za kup Hrvatske, te osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.  

Zadnja izmjena ( Subota, 22 SEPTEMBER 2018 02:41 )