Ma jel to moguće, ljudi moji.
Ko to tamo peva. Pardoniram, ko to nama podmeće. Nisam stoljeće pročitao neku kolumnu od novinara vlastodržaca. Slučaj je htio da pročitam kolumne, jer očito je da se radi o podmetanju. Garant, sto odsto. Zvonimir Despot piše o oslobođenih 2 milijarde kuna za lokalnu upravu /reforme/ a lokalci to prelijali u plaće a ne u reforme i to svi HDZ gradonačelnici. Tko to tamo peva. Slično piše Milan Ivkošić, ej Ivkošić. Možda sanjam. Možda sam u jednom paralelnom svemiru. Kažu i njih ima na milijarde ili je to stvarnost koju nam podmeću. Evo naslova kolumni a nisam ga par stoljeća čitao. 
Zašto političari bježe od naroda ?, Bandiću na trgu Jelačića vikali da dođe vidjeti na bus kolodvor kak se Hrvati masovni tiskaju da pobjegnu iz Zagreba ? Lovri Kušćeviću neka žena vikala "Kaj taj sere"-/ piše M.I./ a žena nezna da je to ministar Faljen Isus i Marija?. Slijedi naslov kolumne. Banke, Agrokorpa, Uljanik.....Hrvatska mala zemljica za velike lopove??  Rast mirovina za dvije porcije graha ??? Bandiću doktoru pljuska.....Dalje nisam nisam mogao čitati, to je podmetanje.
  Kao i drugom čovjeku HDZ-a. Prvo ga optužili da je plagirao diplomu kriminaliste. I to još da je prepisana od slova do slova čak sa istim greškama kao i izvornik. Ko to da povjeruje, dajte najte. Čovjek je rekao da nije. Ja mu vjerujem, drugi čovjek u HDZ-u. To im nije bilo dosta, pa mu podmetnuli neku aferu o SMS-ovima, pa afera visoka prostitucija. 
  Kako ja znam da je to podmetanje, recimo prostitucija. Podmeću da su u aferi bili suci iz pravosuđa, političari...to ne može biti istina. I nije istina da je ta optužba na sudu završila raspravom u 2 /dva/ sata, bez prisutnosti javnosti. Nema poznatije činjenice da naše sudovanje traje prosječno 2 godine, no ponekad se često zalomi i 20 godina. Ko to tamo peva. Ima dva dana da mu podmeću da je prisluškivao sa svojim pajdašima /koji su u zatvoru, trenutno/ bivšu ženu. Čak je pokrenuta istraga.
  I ja se probudih. Kakva noćna mora.
Srećom, brzo sam ušao u zbilju, brzo sam bio pri sebi. Gledam konferenciju u Dubrovniku, 16+1 + pridružila se Grčka. Prepoštovani premijer otvara summit i daje riječ kineskom premijeru. Čovjek govori kineski, mi kraj televizori ko mulci slušamo kineski. Nema simultanog prevodioca.
  Ali ima u zadnjih 3 godine /HDZ na vlasti/ otišlo trbuhom za kruhom 300 000 neHrvata, izdajica i nedomoljuba. 
Biću sad osoban. Imam deset polunećaka, dva su u Kini. Jedan je poslovnjak, drugi profesor kineskog. U Tijenđinu diplomirao na Nankaj sveučilištu. Čita, piše i govori kineski. Ponudio je svoje vještine i znanje u Ministarstvu vanjskih poslova, odbili ga, jer nije iz društveno prihvatljive obitelji. Ništa ukrali, ništa sa aferama, nisu učestvovali u pretvorbi, nisu u partiji.
   Gdje je sada, uči Kineze da pišu, čitaju i govore kineski.   
Ko to tamo peva.   

Zadnja izmjena ( Utorak, 16 APRIL 2019 13:38 )