Najpoznatiji glavni inšpektor u Hrvata Mikulić, doktor čega, ne znam.., znam da je rudar. Kod nas je nastala pomama za doktoratima, nije bitno iz čega bitno da se nakitiju titulom. Slično se nekad događalo u Jugoslaviji, drugovi su bili na funkciju a bili su doslovne nepismeni pa su onda na brzaka završavali Političku školu Đuro Đaković a onda im je nebo bilo samo kraj. A gdje im je znanstveni rad, publikacije ili nedajbože inovacije. Sramote sebe, znanstvenike a i državu. 
Zašto je taj Mikulić bitan, pa vrhunski doktor demagogije. Do sada je držao štangu /HDZ/ Bandiću u Gradskoj skupštini. Kad su zdrave snage Zagreba trebali srušiti Bandića HDZ ga podržao. A kako je politika ku... ovaj podržava sa svojim žetončićima/ mnogi tvrde da kupuje sabornike / HDZ u Saboru. I tako se nesposobni i jedni i drugi održavaju na vlasti. Pustoši se Lijepa Naša materijalno i ljudski. Ostaće samo HDZ i njegovi epigoni i penzioneri koji prežive.
  Inšpektorat ? Novinari su brzo nanjušili da će biti novih zaposlenih 500 i da će ih ukupno biti oko 2000. I sad na scenu stupa g. inšpektor i namrgođen objašnjava da je čak smanjio broj inšpektora za 160. Kako su naivno i glupo upali u intelektualnu zamku a doktori nauka. 
    Kako im sada nije kriv Milanović kojem je glavni inspektor Jordanić radio sa 700 inspektora. A za vrijeme vladavine prepoštovanog premijera Plenkovića u administraciji je zaposleno 2500 ljudi. Uljanik i 3 maj se gase. U Inšpektoratu će u sektoru za ljudske resurse raditi 106 ljudi, na normalnom jeziku to bi rekli u kadrovskoj službi. U GK Međimurju kad nas je bilo 12000 radilo je 5 osoba sa šefom na čelu u kadrovskoj. 
    I onda se čude kad je HDZ-u 350 000 izdajnika zbrisalo u EU za koje smo platili obrazovanje 450 milijuna . Ali nismo zatražili kompenzacijska sredstva.
Što radi Vlada a i njihovi vrhunski EU parlametarci, blebeću gluposti pred kamerama i vuku 8700  mjesečne plaće. 
Šef Kluba u Saboru, onaj koji je dr Ivi nosio crne fondove u torbi, tvrdi da nema zapošljavanja u administraciji  Taj ništa ne vidi ni ne čuje ali zna da ne zna govoriti hrvatski. Objašnjavao je to zapošljavanje i tvrdio da to neki govore koji su analalafabate i tu riječ je morao pročitati i tri puta ju pogrešno izgovorio.
Morati ću nabaviti prevodioca kad taj govori ili psihijatra.
  I to psihijatra iz vica koji nacrta krug, trokut i kvadrat pa upita psiho bolesnika na što ga ti geometrijski likovi podsjećaju. Na golu ženu stiže odgovor. To je prostački odgovor. Doktore nije mi jasno, sad sam je prostak a ko crta gole žene, vi ili ja.

Zadnja izmjena ( Subota, 04 Svibanj 2019 03:24 )