Zlorabim naslov od E. M. Remarquea velikog pisca još većeg romana svjetske književnosti. Meni je bolji roman Tri ratna druga, prva knjiga koju sam ženi poklonio. 
    Dalje ne bi ni trebao pisati jer smo zapeli u vremenu i prostoru.
Bomba je pukla a zvuka i tona nema. Tj. ima, predsjednik V. suda na poziv iz BiH na testiranje na poligraf, rekao da su to gluposti i da je to uređaj samo za lopove. Tak da je Mamić pucao u prazno. A da je to istina ima izjava poštovanog suca, da građani niti neznaju kakvo dobro sudstvo imaju. Točno, čak je i predsjednik Ustavnog suda predložio da bi predsjednik Vrhovnog suda trebao predsjedati Komisijom za sukob interesa.
  Novo /staro/, brodogradnja elegatno otišla u propast, zahvaljujući Vladi na čelu sa agilnim ministrom gospodarstva. Koji je cirkusirao i balansirao na tezi da je on zadnji koji zaziva propast.
  Stoga je zazivao svoje Ukrajinske prijatelje, Kineske na kavu, pa dejta rumove, ponude da ti pamet stane, plaćao penale ali od posla ništa. Je, poslije godinu dana, točnije dvije godine od saznanja u Saboru na upit Strinja Linić, uspjeli su napraviti plan da treba plan za 3 maj a Uljaniku ništa jer po izjavi ministra, radnici su mu minirali plan.
    Pa kako da Uljanik radi 4 broda a imaju samo 3 navoza.???
Novo /staro/, kandidati za predsjednika Republike se množe, sve više kandidata i sve više prljavog veša. Opasan će biti dr. sa Pricetona D. Kovač. Znam da neće biti izabran ali će unijeti nemir u ekipu. Priča neke čudne priče, o čemu ja godinama pišem a to su stvarni i zanimljivi podaci, ekonomski o Lijepoj Našoj. U svakom slučaju biće veselja na Zapadu. Pjevač neće biti konkurent jer je predsjednik pokazala da bolje pjeva. Došla su vremena da pjevači žele biti predsjednici a predsjednici pjevači.
Novo /staro/, da predsjednik LN kaže da je izbavila državu sa Balkana. Hm, ako povučemo liniju od Odese do Trsta / Trst je naš/ čak je i metropola na Balkanu.
Novo /staro/, kaže da bude nova predsjednik LN, da ima podršku Putina i Trumpa. Pa Putin je nekoliko puta najavljivan i nikak da dođe. Bio je u Sloveniji i Srbiji. 
E. Macron nas isto izbjegava, bio u Srbiji, čak je govorio na srpskom. Trump, njega se budemo načekali.  
  Mala digresija, od prijatelja sin sprema doktorat iz strojarstva. 8 sati odradi u firmi i onda još 12 sati na dan radi na dizertaciji, da za 2 godine bude doktor. A koliko će tek onda trebati predsjedniku LN.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 01 SEPTEMBER 2019 17:26 )