Kako izgleda komunikacija Vlade i učitelja. Kao. Ode Štef u Hollywood da upozna Leea. Kad su se sreli, Bruce pruži ruku i kaže Bruce Lee, crni pojas 8 dan. Štef odgovori, Štef Podbrežni, črne čarape 15 dan.     
Iracionalno, apsurdno, nepotrebno, nerazumno, opstrukcija, neprikladno, neobično, čudno, protivno razumu, štrajkati kad smo im sve dali, kaže statični. Međutim učitelji kažu da se bore za svoju egzistenciju i dostojanstvo svog posla. Nažalost dok je Bog stvarao čovjeka bio je šaljivo raspoložen.
  Neki u Vladi se bahate da su nešto dali, to je netočno radi se alokaciji sredstava, to je teško shvatiti. Kad su. Ekonomski nepismeni.
U javnosti je nepoznato da učitelji imaju najnižu procjenu složenosti posla, pa imamo drastičnu razliku u plaćama. Osobno znam osobu koja radi u školi sa dvije fakut. diplome a ima manju plaću od čistačice u uhljebničkoj tvrđavi HEP.
Podrška štrajkašima. Od kuda pare? To veselje će imati sljedeća Vlada.
  No tu priči nije kraj. Ničim izazvanim javio se šef žetončića koji više ne vlada njima ali upozorava premijera da je druga stranka po snazi u Saboru. Usput je tražio da učiteljima podigne plaću za 17% jer je on jako tužan i nesretan. Na kraju govora se neđentlemenski obratio i ministrici iz Varaždina jer ima bolesnu fiksaciju na nju zbog gubitka počasnoga doktorata. Spominjao je nešto fuflajući konditio sine qua non, da ne cuga više. Valjda samo niže. Završio je riječima: car je gol, car je gol, car je go. Na koga je to mislio?  
  Jal na bijele labude ili crne.
Ovog trenutka kad pišem, slušam radio emisiju Poligraf, sudjeluju sindikalac Mihalinec, iz Sabora gđa Glasovac i Borić. Prvi govori M. a onda se obraća Borić riječima. Čuli smo Mihalineca i tako cijelu emisiju. Nastavnik razredne nastave, bio pomočnik ministra ???, u Saboru docira a nepismen. Kako takva osoba može učiti djecu a ne zna što je nepostojano e i a. Dakle nismo čuli Mihalineca, nego kosi padež: Mihalinca.
Poslije štrajka poslati ga ponovu u pučku školu, peti /5 / razred na padeže.  
 Osim toga kao kolega nije pokazao nimalo empatije za štrajk, jer on se osigurao kao saborski uhljeb.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 25 DECEMBER 2019 14:34 )