Na što mi smo stari, autotohni, izvorni, utemeljeni HDZ-ovci spali.
Gradonačenik, bivši Gospića, Petar Krmpotić, nije utemitelj HDZ-a, dipl.politolog, sada skladištar near Dublin. Molim Pemijera da to demantira. Kak mi se čini da ću i ja sa svojih 70 godina u pečalbu, biću bauštelac, auslender, jer imam penziju 2400 kn.
Da ne padnem na teret djeci, ja sam već bauštelac, duplo ću nastupati na trkama triatlona, svaki vikend i na midl vikend trkama. Da nema  kluba HSV Triathlon Kärnten ja bi kopao po kantama za smeće. 
Zadnji esej, napomenuo sam da sam svjedok vremena ali nisam Jehovin svjedok. 
   Za vrijemena teškog tamnog vijaleta, komunizma bili smo proganjani, moj otac, križni put 700 km, ja kao 11-godišnji klinac ispitivan od KOS-ovaca da denunciran tatu, zajebo sam tri KOS-ovca na pitanje gdje mi je bio otac u vrijeme ll svjetskog rata. 
Moj odgovor je bio. Bio je u domobrani a onda je prebjegao u partizane / moja laž/, tri dripca od 30-tih godina, samo su pogledavala. Intelektualni nisu bili na nivou.
  Zadnji esej, napomenuo sam da sam svjedok vremena ali nisam Jehovin svjedok.  
Zadnje godine Yuge penzija je bila 75% prosječne plaće u državi. Statistika je gadna matematička disciplina. Danas, u Hrvatskoj bez revalozacija /katastrofa// linearno, ja bi po tome trebao imati penzija 4533 kn.  A prosječna  penzija u Hrvatskoj je trenutna 2688,12 kn. Gdje je 1900 Kn.
Molim demantij premijera, posebno onog bivšeg ministra koji se kuži u cirus oblake.
  Imaoc sam vjerodostojne kartice. Pozdrav Sanaderu i drugovima. Da ne zaboravim pozdrav crvenoj buržoaziji, trenutno na vlasti.
 Snimio sam gdje su završili kolege mog tate, nevini, bezimeni. Od Bleiburga, Maribora-Partizanske ceste, Borla do Varaždina ima mnogo grobnih postaja. 
Imao sam ljepši pismeniii, topliji, od srca, usmeniji, emotivniji, prirodniji esej ali duh prošlosti me proganja. I još sam u njegovim okovima. 
 Bilo je jače od mene, možda neki dug koji nisam dužan, a imao sam kronološki ugodniji zapis.

Zadnja izmjena ( Subota, 19 OCTOBER 2019 12:27 )