Poslije međunarodne promocije /AAT Cupa/, došlo je na red da se uzmu i plodovi truda na domaćem terenu. 
Čakovec, 09.11. Industrial baru, na lokaciji nekadašnjeg poznatog poduzeća Metalac, podjela pehara i medalja najboljima po kategorijama. Varaždinci su bacili domaće u komu, malobrojčana ekipa iz Varaždina, najviše ih je bilo na postolju. 
   U kategorijama prve lige, bez prava na ispadanje, M70 i M65 uzeli su varaždinci prva mjesta. Članovi TK Varaždin Tumpić Zvonimir i Pichler Teodor.
Proglašenje je proteklo u ugodnom druženju uz piće i iće, domaćih kulinarskih majstor/ic/a. Dame na trkačkoj stazi dame u pripremi specijaliteta. Pa se sve zajedno uklopilo i poklopilo za pripreme za najveći blagdan u Hrvata- Martinje. Krivac je sv. Martin, prvi svetac iz 4 st. a da nije bio mučenik. O njemu je sve poznato, mnogo je putovao, pa je uspio Gale pokrstiti, zaštitnik mnogih a najvažniji je u vinara ali i liječenih alkosa, eh.
   Druženje je potrajalo do jutra, bez pečene guske i mladog vina.
Nastavili smo ujutro u 9 i 30-10.11 na Martinjsku trku na Čevo. Spojile smo te dve trke da nema praznog hoda. Pokrstili smo mlado vino po kiši i uz pečenog piceka. To je bio teži dio Martinja, lakši je bio blatna staza do koljena.