Natjecateljska kruna cijelogodišnje sezone završila je umjetnički. Klupski kolega iz HSV-a Benny Bürger opalio je crno-bijelu fotku koja je pravo umjetničko djelo. Završila je na natječaju Hrvatske olimpijske akademije i Zajednice sportova PG Županije koje provode svake godine međunarodni natječaj sportske fotografije "Odlučujući trenutak".   
  Za fotku je dobio posebnu Pohvalu. Od mnoštva umjetničkih djela u uži izbor ušlo je 55, tri prve su nagrađene novčano a 7 je dobilo Pohvalu.
 Fotka se odnosi na trku olimpijskog triatlona udruženim sa još dvije trke. Budući dvije najpoznatije svjetske asocijacije ITU i WTC dinamiziraju triatlon, čine ga zanimljivijim i gledljivim, discipline se umanjuju ali kreativno umnožavaju. Dugotrajne trke više nisu toliko zanimljive, pa je WTC uveo 2015g. u Klagenfurtu pored Ironman distance i začuđujuću, sprint triatlon. A Wörthersee Hero je zamišljen u ITU-u kao triatlon u triatlonu. Umjesto mučnog dugog trajanja trke, ponuđena je eksplozivnost multisporta. 10 km trčanja, Swin & Run i završno Olimpijski triatlon, sa dva izlaza iz vode i međutrčanje sa nagrađenim skokom sa rampe u vodu. Tri u tri. U tri sata, sve za tri sata. 
   Fotka? Lik koji se sprema zaplivati, mislio je da je na godišnjem odmoru. 
Zadnji zaplivao, nije zadnji izašao, ali je završio trku. U jednoj trci u jednom danu uzeo dva pokala i dvije titule. Masterschaften olimpic Kärnten i  Wörthersee Hero 2019g. Trka u kojoj su mnogi odustali.  
   Lagano u legendu. 

Zadnja izmjena ( Petak, 27 DECEMBER 2019 22:12 )