Dan je bio buran. Još se nezna je li bračni drug branitelj, po MORH-u. Ili nije po supruzi. Branitelj iz neborbenog statusa!!. Branitelj neborbenog statusa??.
Kakva je to pizdarija.
   Pa eto mojeg prijedloga. Budući nas gospođa stalno kljuka sa nekim podacima iz USA, da ga odmah proglase generalom sa 7 zvijezda, koliko je imao onaj najodlikovaniji general u Hrvata iz Velike Gorice. Zbog zamračenih dragulja degradiran u čin običnog vojnika. Poznato je da Hrvatska ima generala ko šodra u Dravi. Od toga ih ima 7 sa FS.
  U Jugi nije bilo nijednoga. Trojica iz NOB-a i trojica poslije, ali samo sa 4 zvijedice.
 U USA u 230 godina postojanja imali su 16 FS, među njima Pershing, posebni general nad generalima, ravno 6 zvijezda.
Ni Srbija nema generala sa FS. 
Burno je reagirao Bačić /HDZ/ na presudu njegovom šefu za koruptivne premijerske radnje- primanja mita od MOL-a. 6 godina zatvora, no majstor je na bolovanju, zbog operacije koljena na samrti.
Bačić smatra da nije primjereni trenutak, baš sad kad su izbori. Ko im je kriv kad su koruptivni. Što im je jučer EU komisija poslala čestitku. Smatraju. Korupcija na maksimumu.
  Jedina Vlada u EU kojoj je pola ministara izbačena zbog korupcije.
Dan je burno zapečatio kandidat za predsjednika Hrvatske-Škoro. Pozvao svoje birače da glasaju kao i on. Kaže. izaći ću na biralište i svojom olovkom ću zaokružiti kandidata. Kojeg? Neću broj jedan a ni broj dva, nego ću dopisati broj 3-svoj narod.
 Razumjeli su njegovi glasači, glasati trebaju opet za njega. A ko će onda glasati za pravu Hrvatsku.  
Izbori su već završili a još nisu počeli.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 30 DECEMBER 2019 18:59 )