You, you, you, you, you is very good. Kaže Robert De Niro mafijaš, upirući prst u lice psihijatru Billy Crystalu. De Niro vrhunski glumac. Pitanje analitičarima. Može li politika u glumu ili gluma u politiku ?
U Holywoodu vrijedi pravilo. Dobar glumac je onaj kojemu legne svaka uloga i glumica.
Naši glumci mi nisu jasni. Sad će trošiti sredstva i vrijeme na nešto što se već danima prije znalo. Mogao sam im prodati elaborat: kako pobijediti.
Vrlo jednostavno, da su dali cipelu prepoštovanom premijeru i honorarno zaposlenom predsjedniku partije. Digresija. U kojoj je završilo 64 % komunista a 15,4% u SDP-u kojeg optužuju da je komunjarska partija. Osim toga u SDP-u su većina koji su rođeni poslije 80-tih godina. Pored toga HDZ je imao sekretara Općinskog komiteta SKH-a koji je doživio preobraćenje i postao predsjednik Sabora, dalje neću. 
  Gornji podaci su objavljeni radovi od jednog analitičkog /pazi, opet analitika/ ogranka poznate obavještajne službe, te European values study gruop 2004g Bruxulles i znastvenici, profesori Baskin i Pickering sa sveučilišta Albany NY 2008g. 
Dakle cipela jednom a prof. Škoro za predsjednika partije i mi bi imali prigodu da budemo najbogatija država na svijetu sa plaćama od 8000 €. I to smo sad izgubili za sve vijekove.
  Analitičar. Vitez od oštre sablje. Kaže. Glasači su krivi. Nije vic, nego je to vitez rekao na N1. 
Posljedice izbora, javio se kanibalizam a sa broda koji tone počela je bježanija.
  Ničim izazvanim ministar gospodarstva, grobar strojogradnje, za krivca na izborima označio vlasnika žetončića. Znači tako. Počelo je distanciranje. Kasnooooo.
A vlasnik mu poručio da on počisti pred svojim pragom u Varaždinu i Čakovcu. U Čakovcu je stvarno napravio zbrku, ali u Varaždinu je druga priča. Vlada umjesto da plati svoje dugove, ima tri pravomoćne izgubljene sudske presude. Od 3 ovih dana ide prva ovrha od 11 milijuna kn za javno privatno partnerstvo.
   Što reče prepoštovani, izborni gubitak je slojevit. Točno, slojevit da se je svima zacrnilo od oblaka crnih labudova.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 02 MARCH 2020 17:32 )