Sučeljavanje. 14.03. RTL, 19 sati. Ima nas mnogo, točno 211834 članova.
Plenković, odmah samohvala, ja pa ja, država nikad bolje ne stoji, gospodarski i izvrsnim međunarodnim ugledom.
Moja primjedba, slatko sam se nasmijao. Predsjedava Europom, toliko nas tim svojim položajem maltretirao. A sultan Turske otišao na pregovore o izbjeglicama u Brisel bez da je došao u Zagreb i pitao Plenkovića za savjet. Čak nije ni pozvan u Brisel. Sramota, a predsjedamo EU. Pik zibner.
  Na samohvalu je Kovač odgovorio argumentirano. Gospodarstvo nazaduje a dotukao je Plenkovića podacima od kad je on premijer kupovna moć drastično pada, pa su samo Bugari lošiji od nas.
 Plenković se raspao, bio je crven ko paprika horgoš. Kovač je dominirao. Ne zato što je dobar govornik već zbog hrpe argumenata.
P. se potpuno pogubio pa se je počeo hvaliti antikorupcijom. Zaboravio je, da je prije par mjeseci gledao papire Faljen Isusa i javno rekao da je sve u redu a sad mu pajdaša razvlači USKOK. Pola Vlade je otišlo zbog korupcije. A prijava Borg odbačena jer je državni tužitelj dvostruki mason.?!?! 
Kovač ga je neugodno iznenadio podatkom, pisao je traktate i hvalio  Marxa i Edvarda Kardelja ??? u ratnim godinama. Marksist u HDZ-u. !!!
Onda je premijer rekao da su to sve laži, da svi lažu a posebno Milanović koji laže od 2106. Pa zašto ga nije tužio. Kovač se samo smiljuljio i dobacio gosn Plenković vi ste nervozni, jako ste nervozni i pokazivao uradak.
   Plenković je bio povlašten, imao više 10 minuta za svoje lupetanje, nekorektno od voditeljice, slatkice, kako ju je jednom prigodom nazvao premijer. ????
Završna riječ, na pitanje Kovača, konkretnog odgovora od Plenković nije bilo. Otišao u difamaciju jer kaže da nema dosta vremena, na raspolaganju je bila jedna minuta a Kovač je beloventno dobacio, dajte mu 5 minuta.
A P. je iznevirano dreknuo, dajte ga zaustavite /Kovača/.
Kovač mrtav hladan pokazao duhovitost, normalnom intonacijom rekao, pa nisam ja Grmoja da me se može zaustaviti, Slučaj iz Sabora kad je Plenković zasukao rukave i krenuo se obračunati šakački sa Grmojom.
   Kovač je dominirao u svakom pogledu, posebno mirnoćom razgovora i ostavio dojam kao da je na popodnevnoj sijesti.