Sokrat je rekao da je demokracija sranje, odlučno i snažno zaključio je da lopovi i prevaranti žele vlast a tu mogućnost im daje demokracija.      
JEDAN ČLAN JEDAN GLAS, PA SPALA MASKA. Sokrat nije imao masku pa mu je Ksantipa bacila ručak u lice. 
Jupi, pobijedili smo, iako nas ima konačno sada točno 210 384 a glasalo 73 466 ???  A mogli su glasati i oni koji ne plaćaju članarinu.
Kako ja vidim pobjedu. Pobijedilo je i toliko njih vlada Hrvatskom a to je oko 50 000 članova. To je stvarna numerička činjenica.
  A što nam govori maska. Ono što se ptičice na grani cvrkutale a oporba u partiji javno obznanila. Kad su počeli skupljati potpise rekli su da se ljudi boje dati potpisa jer rade u gradskoj upravi u agencijama u javnim poduzećima u županijama u Vladi i Saboru..... 
Dakle svi su na državnoj sisi. Stoga je bilo iluzorno da može pobijediti oporba ako im je agenda biti protiv korupcije i klijentilizma. Oni su tražili čiste račune a to je potpisana politička smrt.
Nema tu teorija zavjera niti izvedbene matematičke jednadžbe već gola činjenica. Dva dana poslije izbora smijenjena su dvojica glavnih bunđija, sa svojih funkcija u Saboru. Potpredsjednik Sabora i šef odbora za vanjske poslove. Cipela.
Obrazloženje je, da ne prate politiku partije. Nekad se to govorilo nisu na liniji. Pitanje je koja je to politika.?  Vrhunsko elitna K&K.??
   Maska priča i dalje. Trenutno je obnovljen proces FIMI Medija. Ćaća i partija na sudu. Partija za 2 milijuna kuna i 300 000 €. To je iz prošlosti. Zanimljivo, banalan proces traje 10 godina.
  Zanimljivo ima i u sadašnjosti. Kako to da je blagajna partije puna ko brod ako ima toliko članova koji su izašli na izbore i još k tome ne plaća se članarina.
  Maska dalje ne priča. Kad će država stati na zdrave noge.
2007-8g. isti su pravili bedaka od krize. U toj krizi smo još i sada a nova je na vratima.
Sljedećih 15 dana doznati ćemo, na čemu smo. 
Prekrasno i nejasno da bi bila istina. Jinx.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 18 MARCH 2020 05:54 )