Imam u glavi nekoliko skica primjerenih za naša događanja. Nažalost kotač me vremena svaki dan pregazi. Meni je radni dan počeo u 5 sati i završio sam sada u 17. Ali pratim sve naše konferencije.
Stoga se mora odmah, odlučno, snažno i jako intervenirati zbog lupetanja poštovanog šefa stožera za COVID 19 i potres. Ima doktorat iz nacionalne sigurnosti pa je smetnuo s uma da smo u kapitalizmu a ne u Jugoslaviji. U Jugi je poslije rata Broz rekao legendarnu rečenicu.
   Šta će, bogati, seljaku traktor jer će postaće kulak. Znano je iz političke ekonomije socijalizma da bogat seljak je uvijek reakcionaran i van kontrole. Međutim ekonomija se preklapa sa kapitalizmom u smislu dohodak ili profit.
    Tako da moram poštovanog doktora Božinovića ponovo upozoriti da smo u kapitalizmu a ne da daje katastrofalne izjave u stilu: Ima nekih trgovina koji daju nebitne reklame kao prodaja televizora. Neću to elaborirati naučno kroz ekonomiju jer je gore sve rečeno.
Imam pitanje za njega, od kuda on dobiva plaću.
   A što se tiče mudre i pametne izjave prepoštovanog premijera da će ova kriza biti gora od 2008, Koju ću posebno elaborirati, jer ju je HDZ finalizirao i zabetonirao do sada.
Evo mu moj komentar, ova kriza kod nas i u svijetu biće ravna krizi 1929-33, ako ne i gora.    
  A pravi su cirkus napravili sa maskama, treba, pa ne treba za zdrave. Kako je jednom rekao Sanader, neznaju bi li piškili ili kakili. Jebale vas maske. Koristi vam sam plinska maska, jer virus možete dobiti preko očiju.   

Zadnja izmjena ( Utorak, 24 MARCH 2020 17:41 )