Drugovi ništa nisu naučili iz 2008 g. Bildaju međusobno kako su uspješni. Vrhunac nekritičnosti jučer na sjednici Vlade. Međusobno su si čestitali kako se dobro nose sa krizom. 
    Nisu svjesni trenutka, da sa virusom ne mogu više ništa napraviti sve je u božjim rukama i u rukama onih koji imaju zadatak da provode odluke. Ma kakve god bile. Na sceni su sada izvršioci, upravitelji, poslovođe, vratari......
Međutim, zadnji trenutak je za prave mjere, hrabre za gospodarstvo, ne parcijalne i patetično partikularne. Mjesec dana su profućkalo. Trebamo krizne ljude, empirija ih zove menadžeri i državnici. Pravi državnik će pronaći kriznog menadžera, stručnjaka, operativca koji će donijeti krizni plan za opstanak gospodarske aktivnosti u ratnom stanju. Plenković je odbio struku, jer je on sveznadar. 
    Kao i 2008 zakasnili su. Pa financ ministar smiruje riječima, polako još ćemo donositi mjera. Nema taj više što reći, pretekao ga SDP. Poslali su svoj program u Sabor. Treba odmah djelovati a ne spavati na lovorikama razno raznih zabrana.
    Slovenci imaju novu Vladu ali već imaju mjere, da ne spominjem Austriju ili Njemačku.
EU komisija sprema paket od 350 milijard € od toga je naših 1,5milijardi € /baš me zanima kako će ih sprčkati/. Njemačka je pripremila mjere od 730 milijardi€ ???
Naši se bave kako opteretiti naše oslabljene privrednike kreditima, ha, ha ha.
   Umjesto da se bavi nabavom, vrli ministar gospodarstva nek se izvoli primiti prodaje naših roba na ino tržišta. Ne samo on nego i vanjski ministar /koji se hvali da radi 24 sata/ zajedno sa cijelom svojom ekipom, ambasadora i konzula. Neka zaborave na kozice, škampe, jastoge, losose. Neka izvole pljunuti u šake i zaraditi svoju plaću na način da od prodaje te robe dobiju 10%. Ako ne žele to raditi ili ne znaju odmah doma na minimalac koji se nudi radnicima od 3250 kn.
   Neka pokažu veliki domoljubi iz minkenske bojne kako se ljubi domovina.

Zadnja izmjena ( Petak, 27 MARCH 2020 18:50 )