Zaboravio sam u domaćoj zdravoj hrani spomenuti rikulu a i domaće smokve. Foto zumira crne a iza je velika žuta smokva. Na sjeveru južno i tropsko voće. Amarilis crveni i roza nije za hranu.
Malo cvjetne beletristike.
  Jutros sam trebao čestitati rođendan prepoštovanom ali to nisam htio umiješati sa Remarquea. Previše je to cijenjen pisac. Pisac kojeg cijenim kao i Frica. Vrijedno djelo mu je i Tri ratna druga, koje me vraća u ranu mladost. Bilo nas troje, dvije curice i jedan dečkić. Kad su malo poodrasli tu knjigu je poklonio momak jednoj djevojci na spomen. Nažalost treći/a/ ratni drug, napustio nas je zauvijek.
    Ostala su sjećanja na prekrasno druženje.
Što se tiče našeg prepoštovanog, iskrene čestitke i da nam još dugo poživi. Kud bi mi bez njega. Ima puno posla u ovim nevoljnim godinama. Uspjeli su uništiti brodogradnju i strojogradnju, sad su dokusurili poljoprivredu. Sve što poduzimaju to su zakašnjele vatrogasne mjere.
   A s koronom baš nemaju sreću. Iako se hvale uspjesima. Imaju dosta proboja na ratištu. Virus je u zdravstvu a sad je ušao u staračke domove. Ništa čudno za slučaj u Splitu. Direktor je profesor povijesti, taj sve zna o tim djelatnostima, a prije je bio načelnik Omiša. Kad su ga uspjeli maknuti ostavio je pravi rašamon. Kako je iz partije zna se, smjestili su ga u starački dom, novine pišu bez natječaja. Kakav natječaj, za takvog elitnog političara, to bi bila teška uvreda. Ti iz, zna se, su bezgrešna božanstva. Hm, sad imaju sitan problem, gdje ga sada smjestiti.
 Smatram da bi bio izvrstan ministar, ako već ne može biti podpredsjednik Vlade.   

Zadnja izmjena ( Srijeda, 08 APRIL 2020 21:08 )