Tri pokušaja pimplanja, donošenja mjera za spas gospodarstva, nema analitike, gdje smo, kuda idu naši novci. 
Treće mjere donesene su na pritisak malih poduzetnika, iako su vladajući to sebi pripisali kao spasonosno riješenje za spas gospodarstva. 
     Čekamo da se Vlada odredi koliko će biti pad  BDP-a. Barem da ja znam da li da zatvorim firmu a time najmanje 50 posrednih kojih zapošljavam ostavim bez posla. Mene zovu man make money. AAA.
Ako imaju 600 000 korisnika/ mnistar Aladrović/ sa mjesečnom potporom od 4000 kn onda im je rješenje pred nosom. Samo se nudi.
Mjere su trebale biti sveobuhvatne, istovremene, bez pimplanja, za realni sektor i za sve koji su na proračunu a i pomoći sirotinji koja nema nikakve prihode. Ovako su neselektivno podijelili nekima kojima neće trebati a neki će ugasiti proizvodnju jer je lakše uzeti lovicu i čekati razvoj situacije. Neki neće ni raditi a dobiće plaćeno a neproizvodni su sektor? Teški promašaj vladajućih.
Trebali smo poticati proizvodnju, a ne potrošnju. Potrošnju trebamo, ali je treba dobro procijeniti i dozirati. Te analitike nema i skupo ćemo to platiti.
  Ovo će razumjeti znalci, par konstatacija priučenog ekonomista, imamo umjetnu stvorenu produktivnost, štampanje novca bez pokrića, biće inflacija to analogno znači deprecijacija. Odjednom sita kuna pored obilja hrane, počela mršavjeti.
   Mjere pomažu da se prodaje talijanska salata i španjolska brokula. Još jedan težak promašaj jer potičemo tuđu proizvodnju. Isto kao što godinama podupiremo tuđu akumulaciju uzimajući kredite sa nerealni visokim kamatama. Unosan biznis svih Vlada HDZ-a.
Postoji nedostatak cjelovitih projekcija i analiza naših ekonomskih HDZ gurua.  Sve su države EU to izračunale. Budući se naši ne izjašnjavaju, ja ću se ovaj puta nerazborito ponašati i usuditi ću dati svoj stav, kao priučeni ekonomista, pad BDP-a biće dvoznamenkast. 
   U nadi i očekivanju tih analiza malo vesele analize kakve su polipropilenske cijevi. Prvo aprilske nisu. Možda, Prvoproleterske ili polipropelerske cijevi
Nije mogao sastaviti cijev pa je rekao da nije strojar. Pljunuo je na svoju doktorsku disertaciju bageriste sa Sorbone. Kad se kaže strojar to je rukovatelj građevinskog stroja.
Kako će sad Zagreb. Lako bez bageriste. Ali Holding veličine grada Čakovca 24500 strateških radnika bez plaće? Kaže da o tome uporno razmišlja zadnjih 20 godina. 
   Nisu ni loši čuvari Jaruna, uhvatili su zanimljivu guzu. Navodno da su uhvatili i disciplinsku. Ja ih ne bi kaznio zbog takve banalnosti. Pa mi smo u demokraciji.
Po meni bi izgubili posao zbog slušanja cajki u uredovno vrijeme.