Bilo je u nacionalnom Dnevniku, čak i nešto više. Voditeljica je potvrdila sve informacije od MMF-a i dodala je i inflaciju. 
Voditeljica je ljepotica Marta Šimić, dipl novinarka. Odmah sam ju zapazio kad je vodila neke manje važne emisije. Jedna je bila intervju poznatog Đure iz Top liste nadrealiste. Intervju ide ovako. 
Dobar dan i dobro nam došli, gospodine Đuričić. Đuro se smrkne i kaže ja sam Đurić. Ha, ha, ha, baš ste komični, uvijek spremni za šalu. Ne, ja sam Đurić, ne Đuričić, sad već povišenim tonom odgovori Đuro. Marta se zakikota a onda štucne. Vjerojatno su tog trenutka kamermani i šef sinopsisa mahali rukama a možda i na kartonu napisali da je gost Branko Đurić. Intervju je upao u hladnu frontu, pitanja i odgovori su bili bez veze. A Đuro je i na odlasku bio ljutit.
 Marta Šimić je nagrađena da vodi centralni Dnevnik.
  Što nije rečeno u Dnevniku. Nije rečeno da je NBH ove godine otkupila kune u iznosu od 2 miljarde €. Kuna zlatica je odlični plivač, osobno sam vidio kad je na brzaku preplivala Dravu. No naša kuna je otežala i treba joj terapija spašavanja. Dijeta.
  Zanima me da li je tih 2 miljarde € otišlo u banke majke, preko granice.     
Ima još dobro-loših vijesti. Sirova je nafta oko 30$ barel. Ja pamtim i 8$. Malo je čudno da nam je cijena benzina nešto ispod 8 kune. Moj prijatelj Jan mi javlja da je u Canadi benzin 0,58 do 0,66 CAD otprilike 3 do 3,3 kune. U Alberti još i niži jer nemaju provincijski porez. 
Loša vijest da prijatelja neću skoro vidjeti na triatlonu, sve ovogodišnje trke su otkazane.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 15 APRIL 2020 05:46 )