Vratio sam se baš na plačljivu konferenciju.
 Prvo. Molim oprost, bio sam nepažljiv u zadnjem eseju, samo da odem što brže iz kaljuže i da što prije dođem u Eden. U rečenici gdje sam spomenuo 5 tona opreme fali da je to količina za jedan dan u Hrvatskoj.
Pitanja novinara, logična i inteligentna, zašto je u staračkom domu u Splitu 10 mrtvih. Heroj ministar dao je opet odgovor da je inspekcija utvrdila da nitko nije kriv. Demagoški je rekao izrijekom da je kriv virus. Srećom nije moja prababa iz Ljutog Doca. To je 5,5km zračne linije od Pogane Vlake. Rođeno mjesto bageriste.
 Novinari su ga i dalje secirali, a on se opravdavao statusom, da neki starci, uvijek imaju temperaturu, razne infekcije, urinarne itd. I laik može zaključiti da je tu teška muljaža. Medicinska sestra je dala izjavu za novine-nije bilo opreme. Činjenica je da se i dan danas još uvijek uvozi. Bedasto pitanje zašto se uvozi oprema ako je ima dovoljno. Pa nismo hrčci da pakujemo zalihe. 
   Istovremeno, baš sada ide izvrsna emisija na HRT1- N2. Kažnjeni smo za rijetko dobru socijalnu komunikaciju, gost glumac Dragan Despot. Priča o Krleži, nagradio se tako da si je prvu knjigu kupio Balade Petrica Kerempuha. Bože, a ja sam istrgnuti lik iz knjige, Petrica. Lirik, uvijek za zajebanciju sarkazam i ironiju i obespraviti ljudsku glupost. Ni sebe ne štedim.
 Rijetko pitak razgovor sa glumcem, koji mi je zaokružio prekrasan dan.   

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 26 APRIL 2020 14:15 )