Skok je iznjedrio loptaste izrasline na prstima, palčevima, koljenu a posebno na ramenu. U ovim godinama takav podvig može se protumačiti, da sam se posvađao sam sa sobom.
Istovremeno plamte svađe na državnoj razini. Ne sliježe se tenzije o otkrivenoj novoj disciplini penjanja. Rektalizam. Ljeto će biti vruče. 
 I koalicijski partneri se časte. Zaiskrilo je između licenciranog bageriste i kako ga je on nazvao primus inter pares, predsjednika ZG Skupštine. Primus je imao konferenciju i rekao da  gradonačelnik laže.?? Ako mogu biti slobodan, za sve Blame It on Me.
https://www.youtube.com/watch?v=H4ifSrE8iSg  Pa ću reći na izbore HDZ ide bez bageriste i njegovih žetončića. Sad mu više netrebaju. A budući mi ova pjesma malecko sliči na Philadelphia, da se usporedi. https://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ  
Mirno spavajte kad se o nama brine HNB. Jučer je guverner ponovio sve moje navode, spomenuo je sramežljivo jedan gramzljivi, nemoralan i lopovski zahtjev. Da si banke isplate dividendu. Onda vic ide ovako. Hrvatska centralna banka daje našu rvacku kunu za likvidnost stranih banaka, da mogu nedajbože ako zatreba kakav kreditić, pomoći rvackoj firmi sa stranom kamatom. U 2019 imale su neto dobit od skoro 6 milijardi kn. Rast u odnosu 2018, 17 %. Usporedimo rast sa rastom BDP-a. Nakon tako teškog rada red je da se isplati dividenda. 
Mili Bože kad se na Kosovu sliježe devet Jugovića i deseti Jug Bogdan. To sam morao učiti na pamet, te o nekakvom neokolonijalizmu i neka glupost o izrabljivanje čovjeka po čovjeku. Bježim od ove teške filozofije u Metafiziku, Aristotel. Prva rečenica knjige tvrdi da je čovjek znatiželjan. Pa sam ja malo prostudirao virologiju. Stekao sam imunitet od virusa 1957 uz dodatak vitamina D /sunčam se od kada je +15, priprema za Lignano, voda je 12/. I posebno važna činjenica, imam krvnu grupu 0.   
  Zašto nam se kaže srednji vijek. 1969 počeo se širiti honkoški virus i obilazio je Zemlju tri godine, umrlo preko 1 milijuna. Ovaj do sada odnio je 260 000 a lijeka i cjepiva nema. Kad će biti za upotrebu, treba proći vremenski razmak zbog testiranja.
 Stalno govore, ostanite doma. Ja. Držite fizičku distancu, slobodno imate socijalni kontakt, ali ne takav kakav je imao vrh države u Jasenovcu. U 5 metara stislo se 20 njih i to bez maske. Čak nisu imali ni rukavice. Ponekad zatrebaju penjačke rukavice.
A za izbore je važno da crkve rade. Sve je propisano, nema nikakve mogućnosti zaraze. Pa se dijele hostije.
Ko će biti kriv.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 04 Svibanj 2020 19:11 )