Danas se saga o nafti nastavila. Ministar se ispričao medijima?? Baš. Zar nismo rušili državu da više nema udbaških svinjarija. Momentalni Gržinićev rauhov vritnjak.  
  Primjetio sam, da nitko nije primjetio bitnu činjenicu oko naše nafte prodane MOL-u. Memorandum je potpisan 2018. Začuđujuće da se Premijer nije odlučno i snažno hvalio za izvrsno obavljen poslom. Obično se hvali sa kojekakvim tricima usput i megalomanskim kupovinama naftnim kompanija. Još bitnije činjenica koja je to cijena nafte. Još uvijek je tajna. Grmoja iz MOST-a u Saboru je prije 8 mjeseci tražio odgovor od ministra kuda ide naša nafta. Do danas nije dobio odgovor iako je rok odgovora 30 dana. Društvo je tu nešto gadno ušpičilo.
  Ćorić kaže da se je trebala zatvoriti rafinerija Sisak. Ja bi ju obnovio i kupovao bi naftu pored naše i neka se radi namještaj.  
Čudo se dogodilo u suđenju za Fimi Media. Nitko više ne priznaje krivnju. Čudno pa odakle sva ta lova dolazila. Sama je padala iz oblaka. Tako i šefica računovodstva HDZ-a tvrdi da nije kriva. Nosili su joj novac, ona nezna od kuda. Zašto je imala crni fond. Ako primaš novac moraš napraviti uplatnicu. Kad se isplaćuje treba isplatnica. Dakle za sve se mora znati imena i prezimena ili imena tvrtki. Sve što će tvrditi, demantira ju zakapanja dokumentacije kod roditelja ispod jabuke. Zašto je opterećivala majčicu zemlju. Zadnja informacija, izvadili crnu knjigu, jabuka se osušila.   
  Još je čudnije objašnjenje odvjetnika koji brani HDZ. Kaže da crni fondovi nisu od HDZ-a nego od pojedinaca. Ako on to zna onda mora to saznanje prijaviti.
Samo ima sitni problem. Od kuda ta silna lova koja je završavala u PVC Konzum vrečicama kod računovotkinje. I zaboravio je da kad je Sanader zbrisao, Jadranka Kosor u sefu našla bezimene 2 milijuna kuna i 200 000. I poslala svoj pronalazak po onom kojeg zovu torbarom u USKOK. 
Dvostruko Čudo se dogodilo poslije ročišta. Ministar pravosuđa bez zaštite, našao se sa uskočkim optuženikom u jednom podrumu restorana. Na novinarsko pitanje, kako to. Odgovor. Pa što.  Bomba, za sutra.
  Za kraj čudo kod financ ministra. Statistički zaključuje da se buđet puni sa 50% manje u odnosu na prošlu godinu. Spominje da je PDV negativan u apsolutnom iznosu.
I ništa. 
  Kako su ti doktori ekonomije došli da tih papira. Jedan tvrdi da pametnije prodati trupce a drugi ne vidi da po logici netko gomila zalihu. 
Tko. Čemu, kako i zašto kad je privreda u komi i izvoz crko. 
 Odlično su se pripremili za izbore.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 27 Svibanj 2020 23:51 )