Zar je moguće da se nitko sjetio našeg majstora. HDZ-u je bio dobar kad je dijelio nezaboravne sinekure i političke pozicije. A sad kad je čoik u gabuli, lanjski snijeg. Barem da mu netko odnese kolače, makar ih smije samo gledati.
  Treba da mu se čestita, ma gdje kod bio, zadužio nas je, pa je red da mu se porezni obveznici oduže. I dok je bio u filmu "Zna se" pare su ispred svega, bolje prevedeno u Hvaljen Isus. Kako bi se to moglo protumačiti kad se dugoprstići toliko hvale da su vjernici. Činjenica da se može lopovština odriješiti vjerom. Čim netko kaže Hvaljen Isus on je bezgrešan skoro da je božanstvo. U prvim su redovima u crkvama. Vjerski dužnosnici tu ne vide nikakav problem, posebno Kaptol. Samo reci riječ /Hvaljen Isus/ ozdraviti će dušica moja /kesica, kesa, taškica, torbica ili baš ako je netko želi biti zločest onda može torba/. 
   I nova sustanarka, tajnica /na račun poreznih obveznika/ završavala je svoje zapaljive govore na predizborima kampanjama sa Hvaljen Isus.   
Sadašnje prebivalište, okupilo se puno pajtaša, sve iz iste partije ili simpatizera. Iako će biti na toj adresi u sukobu interesa, ima ih dovoljno da formiraju Vladu. To će biti pravovaljana Vlada u sjeni. 
   Biće dobri savjetnici Betmenovoj Vladi.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 08 JUNE 2020 18:45 )