Kako se ono kaže, slika govori više od tisuću riječi. Smrznuta i skamenjena lica koja ne vjeruju u sebe a još manje u svog vođu. Sve su zaboravili a plaćali smo im odlazak na razne team bildinge. I klauzure.? /Pa kako su se samo dosjetili tog termina./  Smiješiš se kad lupaš najveće gluposti, body language i izvodiš trik tehnike rukama. /Mađioničari. Uništili su ono što nebi ni vrtička djeca./ Da potvrdiš govorne gluposti. Neka se ugledaju u svog vođu koji je izvrsno savladao body tehniku kad je bio u minkenskoj bojni. Odlazio na tečajeve kako biti dobar orator i radeći na sebi, mašući rukama pred špiglom.
  Program za novi izborni ciklus, ocjena luk i voda. Šteta vremena. A što je sa starim obećanjima, reformama. To više nije važno. Novi program na jednom portalu ocjena je, najluđe do sada.
Stara obećanja na prastara obećanja. U prilog ide vic.
  Dođe žena u zrelim godinama doktoru. Doktore neugodno mi je ali imam problem. Nema problema koji ja ne mogu riješiti. Pa vidite ja sam još nevina. Doktor zatečen uspije propentati, pa tri puta ste se udavala. Pa u tome jest problem. Prvi muž je bio pekar, samo je mijesio. Drugi je bio slastičar, samo se slastio. Doktoru su navrle sline. Žena nastavi, mislila sam da će biti bolje pa sam uzela trećeg muža političara. On je pak samo obećavao.
   Koliko je Program vickast može se nastaviti sa vicom. Dođe vamp žena kod doktora. Kaže svoj problem a dok ju zamoli da se skine. Žena zapanjena i upozori doka da je poštena i udata i da joj to nije prikladno. Dok, moram vas pregledati, skinite se. Ali ja imam i djecu, skinite se iza paravana. Ode žena iza paravana i skine se. Prođe dosta vremena i dok pita jeste li se skinula. Ja jesam a vi doktore.   
    O INI sam sve već napisao. Neće Lazar uskrisiti staru INU. Bačen novac, mogli su i pro bono dobiti vrijednost INE, ako već sami neznaju procjeniti. Više od 1  milijarde ne vrijedi a ja ju nebi ni kupio. Istjerao bi MOL iz Hrvatske, legalno. / zbog obećanja, modernizirati obje rafinerije-nisu ispunili ugovor/ Dižući cijene koncesije a onaj inšpektor plexiglas da im svaki tjedan naplaćuje kazne. Od naših izvora bi napravio ponovo naftnu kompaniju.
Za kraj umjesto zaključka o programu, vidi sliku. I dodatak. Hrvatskoj ne kruži bauk /Bauk/ već Humoreska. Razgovarao sam sa Orbánom, odlučno i snažno. Ne može on crtat stare karte i posezati za Baranjom, Međimurjem i Fiumom. Sve sam mu rekao. Njegov odgovorio je bio da se radi o krivom tumačenju.! 
Podignuti spomenici ostaju i na njima Rijeka je Magyar ország.
 Endeš, kendeš, na moj sjedneš /bicikl/ banku platiš pa se klatiš... 

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 11 JUNE 2020 04:51 )