Kakav utorak, u dva dana Plenković na HTR-u. Savjet glavnom uredniku, najlošijem sportskom novinaru B. Kovačeviću. Treba vođu svaki dan staviti na TV i to u jutarnjim satima. Tko nije u mogućnosti ga gledati, staviti ga na razglas i uvesti ga u svaku kancelariju i tvornicu pod sloganom pruga gradi nas, mi gradimo prugu/ nije Brčko-Banović/. Nakon vrhunskih postignuća i dostignuća Hrvatske, neka objašnjava kako se utjecajna i ugledna Hrvatska našla u društvu jedne Mongolije ili Venezuele ??? Tko kaže i laže da nismo najbogatiji.
  Kako mediji mogu biti opaki. Svi portali su objavili da se je u Sesvetama prikazao Bandić vidno pijan. Nije istina taj lik /bojler/ nije imao kravatu i maramicu u reveru i ništa nije govorio.   
  Poslovno sam bio u Zagrebu, dokaz imam, kamera me snimila u Sv. Heleni na autoputu. Dotični, zvani bagerista i maratonac bez postolja, inkriminiranog je termina pred 20 do 30 blentavih novinara držao filipiku. Uzeo si za pravo da se primitivno hvali da on gradi pesje kućice i koce. Ekskluzivno je zaključio da Škoro to nije napravio. Ne da branim dr. Škoru ali ne da je sagradio kotec i pesju kućicu, nego i kuću, vilu, svoju firmu, vinograd.... I to sa svojim rukama, znanjem, novcem i platio na sve to poreze i zapošljava radnike u realnom sektoru. Bagerista je izgubio kontrolu, nad sobom.  
Bandić, nikad u svom životu ništa od toga nije napravio. Jeste napravio ali sa novcem od poreznih obveznika, nikada nije nikog zaposlio kao poduzetnik već kao pajto i rođo. Konačno ima sudski proces u kojem je puštena snimka, pa je urbi i orbi psovao majku osobe /da zaposli svoju rodicu/ na koju se često poziva zamišljajući si, da je veliki vjernik, noseći svijeću od 2 metra na Mariju Bistricu. Crkvenjaci ga rado ugoste i puštaju da sa njima slavi Svetu misu. Čestitke i njemu i njima. Pored hvale o kocima i pesjim kućicama zaboravio se pohvaliti da se rastao sa Vesnom da bi se za mjesec dana opet udao, da ostvari materijalnu korist, kak priliči vjerniku.
  Dakle, zaključno on nikad u životu nije ništa napravio. Sva djela su novci iz proračuna i trenutno mu u Zg proračuna rupa od miljarda kuna koje pokriva raznim kreditima.
 Gradi kotec ko otec a ne europski grad. Smeće, na koje upozoravaju baš iz te EU, kao najgori glavni grad. Potres ulazi u treći mjesec, još šuta vlada Zagrebom, nije odvezena, a obnove nema. Nema ni zakona ni obnove. Demagoški je dopeljal tri šlepera cigle za obnovu kuća i hvali se da je dao zamjenske stanove. Pa nije dao svoje nego od cijele zajednice. 
  Za kraj tužna vijest. Neću moći više pričati vic o Štefeku i njegovoj ljubavi. Pitali Štefeku u vrtiću, koliko voli mamu. Nimalo. Zašto? Mama me tuče. Onda voli tatu, ni njega i on me tuče. Pa ima li koga voli. Volim Varaždin /Varteks/ on nikoga ne tuče. Ko za inat pobijedili Hajduk usred Splita. 

Zadnja izmjena ( Srijeda, 17 JUNE 2020 07:46 )