Bez oralnih izraza prst je sve rekao. Tko je razumio je razumio. Škoro nije. Pa se pretvorio u Marka Antonija koji je zbog filipika pobjesnio. Reče. Kad dođem na vlast daću im po prstima. Nadajmo se da neće pasti pokoja glava. Kao glava Cicerona i obje mu ruke kojima je odlučno i snažno mlatarao. Izgleda da Škoro ne voli nečiji ručni govorni izraz.
Nezna se koje tablete Škoro nije uzeo ali narodna kaže da je od gotovog posla napravio veresiju. Što mu je trebalo da se umješa u međunožje. Izvrsno je krenuo kritikom gospodarskog programa, klijentilizma i lopovluka trgovačke vladajuće kamarile.
Kao nedavnih afera, vjetroielektrana i nafte isporučene u Peštu. Taji se pod svaku cijenu da se ne dozna po kojoj je cijeni prodana nafta. Ona je nacionalno bogastvo pa stoka sitnog zuba netreba znati detalje. Neformalno se prenosi informacija da je nafta data ispod cijene. Treba to odmah istražiti.
Što se tiče kupovine INE na TV N1 novinar Panđić iznio je tešku optužbu. Poznata je činjenica da je Milanović izludio Mađare prijeteći da će se oduzeti koncesija / manje je poznata da kod nas plaćaju manje nego u svojoj zemlji/. I Mađari su bili spremni prodati INU za 850 milimjuna. Sada je vrijednost 2 miljarde . Kako bi išla prodaja. General Čermak je imao investitora ali ga Plenković nije htio primiti. Ako je to istina onda je to veleizdaja i to što prije treba istražiti. Još je dodao da su htjeli prodati dio od HEP-a 25% da onda otkupe INU ??? 
Za mene je veleizdaja i uništenje Uljanika jer je u njemu bilo 23% državnog udjela. Pored toga još su platili 5 milijrade kuna garancija. Sada pred izbore išli su u novo osnivanje Uljanika. Prosto da čovjek ne povjeruje koliko u tom činu ima hrabrosti. Uništili da bi onda cijeli slučaj pretvorili sebi u korist, da su spašavali radna mjesta. Sa Ukrajincima i Kinezima. Biće tu dosta prstiju, za Škoru.
  Mala digresija, HEP svake godine ima dobit oko 2 miljarde kuna. Pa zar se ne može napraviti organski rast HEP-a sa vjetroparkovima, umjesto da sa  sklapa posao sa nekim sumnjivim likovima. Sad kad imam više informacija, slobodno mogu zaključiti da su Austrijanci samo odigrali igru za proviziju i na mala vrata uveli spasitelje. Na veliku radost naših političara, oblizuju prste. 
   Prst sudbine nas je opet zadesio u vidu corone. Maltretirali su nas sa propusnicama, kršili ustavna prava. Tražili da budemo odgovorni a oni? I prvi epidemiolog pokazao nam je kako se ponaša odgovorno, pa je u izolaciji. Sada kad u Srbiji i BiH pucajo svakog dana po 100 zaraženih, mi smo otvorili granice u oba smjera. Opet će biti virusa za novi pomor, posebno u staračkim domovima. Da li će stožer odgovarati?
  Ministar spefičnog glasa kaže, Hrvati nemojte putovati ali turisti navalite.
Šefica Zarazne prijeti kaznama građanima. Ima pogrešne naočale. Njima ne vidi svoje partijski kolege kako se rukuju, grle i ljube. Posebno kad su si izabrali državnu tužiteljicu. Corone ne bi ni bilo da nemamo neodgovorne političare.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 21 JUNE 2020 15:52 )