Taj koji je osmislio slogan slobodno ga mogu predložiti za Nobela i to u ekonomskom razredu jer Nobela nema za policijsko stožerski razred.
-Sigurna Hrvatska ali od HDZ-ea.
-Sigurno ćemo u karantenu. Koliko su nam sjedali na mozak i tupili o odgovornosti. Quod licet Iovi, non licet bovi. Što smije Jupiter/gospodar, šef političar/ ne i vol.
-Sigurno su provjerili kud su sve tenisači po svijetu kretali. Bitno je da se je Batman uslikavao sa njima. I držao distancu zagrljen. A svim sportašima na e-mail poslali: ponašanje u vrijeme corone i to sve na eksponencijalnu, od Saveza, od Saveznih organa do Gradskih organa.  
-Sigurno će sada ministar specifičnog glasa formirati poseban tim da počiste nered.
-Sigurno je da će nam se cijeli svijet smijati zbog Zadra 21.06.20. iako se Batman i dalje hvali da izvrsno spašavaju državu od corone.
-Sigurno ćemo u jurnjavu u dućan po brašno i kvasac.
-Sigurno će opet imati posla medicinari.
-Sigurno je da opet nema posjeta svojim najmilijima u domovima i bolnicama.
-Sigurno je da zdrastvo u bankrotu. Milanović je ostavio oko 1 miljardu duga a sada je 3,5 milijarde kuna i nema nekih lijekova u bolnicama. 
-Sigurno, da te podatke Batman neće spominjati.   
-Sigurno će opet ekipa za kršenje Ustavnih prava, nabijati prekovremene sate. Proglasiti izvanredno stanje i uzeti im pravo donošenja bilo kakvih odluka do novog Sabora prije nego unište i ovo malo što je preostalo.  
-Sigurno je i u turizmu, dođite i odmorite se i sigurno odete kući sa coronom. 
-Sigurno je da će gospodarstvo otići u ..... 
-Sigurno da će po tisućiti put Batman hvaliti kako ćemo dobiti milijarde bespovratno od EU. Sramota, živimo na tuđoj grbači. Hvalimo se da smo sirotinja i moljakamo ko Bokci Bistrički.  
-Sigurno da treba podnijet kaznenu prijavu za ponašanje stožera. Za preminule /posebno u splitskom domu/ i ekonomsku štetu. Ti nisu u stanju voditi pjevačko društvo a ne državu.