Plenković je bio u kontaktu sa tenisačem, zaraženim coronom. Crtao je spin/ kao i u slučaju o putu u Finsku/ novinarima kako on netreba u izolaciju. Savršeni je uvijek u pravu i samo postoji njegova istina. Istovremeno je novinarka RTL-a imala intervju sa istim tenisačem ali nikakav kontakt nije ostvarila, epidemiolog ju otjerao u karantenu. Spin, kako se on pridržavao svih kriterija brani ga šef stožera. Za sebe kaže da se nije nikad rukovao. Onda mu portali narede par stotina slika koje mu kažu da laže. 
  Izravni su krivci za debakl u Zadru. Maltretirali su nas 60 dana da bi sve u sedam dana prokockali i bili predmet ismijavanja cijelog svijeta. Neki su i zluradi pišu ćao turizam.
Spin o svojim grande uspjesima u ekonomiji. O tome sam dosta pisao i dokazivao. Druge optužuje da se služe spinovima. Pa njegov uspjeh je najlošiji premijer u povijesti moderne Hrvatske. To su podaci od Svjetske banke, MMF-a, Eurostata. Stalno trabunja o 70 milijardi o zaduženju Milanovića. Točno, dugove treba podmiriti, kao i ove njegove sadašnje u zdrastvu. Uvjeren je da se samo on razumije u ekonomiju. Rasturio bi ga đak iz ekonomske škole drugi razred. Kao što su rasturili Ćorića stratega ekonomije  HDZ-a. 
   Hvale se povećanjem plaća. Moje pitanje kome su povećane, to novinari ne pitaju. Ili povećanje penzija. Pa kome? Ja koji imam penziju na granici siromaštva dobio sam 40 kuna. Po..rem mu se na njih. A što je sa onima koji imaju pola moje penzije.
  Milanović je imao 30%  bolje rezulate, a ja sam ga kritikovao. Mogao je daleko bolje. A najbolji premijer po rezulatatima bio je Račan, imao je realno dva puta bolje rezultate. Uz veliki dodatak, nije dobivao bespovratna sredstva iz EU, nije bilo pristupnih fondova, nije bilo kredita po 1,5%, nego 7. Ino doznaka Račanu 1,2 milijarde € , Plenković 4 milijarde, 6,7% BDP-a. Mogao je kupiti dvije INE, da ima znanja. Napravio sam mali izračun, izravnao sam nepovoljne uvjete Račana i dobio da je bio 3,89 puta bolji premijer. Da budem spin zločest. Račan je bio 4 puta bolji premijer od Batmana.   
Govore sigurna Hrvatska, točno, meni to liči na poziv dajte nama vaš novac mi ćemo ga sigurno parkirati u svoje plaće, bonuse, nekretnine i putovanja po svijetu,
  Nema grande rezultate ali ima grande spin 10 milijarde € bespovratnih za bogečku Lijepu Našu. Ima 4 škrca iz EU koji su javno objavili da ne daju ekipi koja nezna upravljati ekonomijom, raspolagati sa novcem i kradu. 
Što nije spin. Svaka tri dana imaju testiranje javnog mijenja za izbore. Panika. I pišu blasfemične šalabahtere što kandidati moraju govoriti na veselje protukandidata koji ih rastaču ko onu stvar na kiši. 
  Za kraj pitanje, za 30% su povečali proračun. Da li se bolje živi za 30%. 

Zadnja izmjena ( Srijeda, 24 JUNE 2020 05:47 )