Steže se obruč oko izbora, sve više kontakata corone. Izvrsna ideja otvaranje noćnih klubova. Velepoštovani premijer tvrdi da netreba u karantenu jer nije majstor uradi sam. Nije art umjetnik. Neki su to silom prilika ili imaju tu vještinu. Zadnja moja vještina zove se orahomanija. Biće dva umjetnička stola od korjena i dva od debla. Ostalo će otići u intarziju i neke sitnije uporabne predmete. I nekoliko kundaka. Orah sam spasio kad je imao 5 godina iako je otac rekao da ga mogu spasiti jedino motornom pilom. Liječio sam ga tri godine. Izliječio sam dvije velike rane od pancirnih metaka M20. Jedno zrno je odnijelo pola debla. Unutar debla su ostali ožiljci od 1991 g. Vidljivo zaokruženo. 
   Ostalo je  trenutna moja slabost. Prelijepi patak nije pozitivan ali ide u katantenu. Patkice i ljetina, češnjak i grašak. Paradajz je prava šuma i počinje se crvenjeti. Sram ga bilo. Paprika je još mala a u košari su šljive okruglice, divljaci. Ne treba ih špricati i svake godine rode. Crvene i žute. Banane još nisu rodile. Nisu još pozitivne.
Corona. Peđa Grbin je pitao internetskog asistenta Ministarstva zdravlja Andriju, što da učini jer je bio u kontaktu sa zaraženim kao premijer. Ovaj je odgovorio momentalna izolacija.

Zadnja izmjena ( Subota, 27 JUNE 2020 17:38 )