Analiziraj ono

     You, you, you, you, you is very good. Kaže Robert De Niro mafijaš, upirući prst u lice psihijatru Billy Crystalu. De Niro vrhunski glumac. Pitanje analitičarima. Može li politika u glumu ili gluma u politiku ?
U Holywoodu vrijedi pravilo. Dobar glumac je onaj kojemu legne svaka uloga i glumica.
Naši glumci mi nisu jasni. Sad će trošiti sredstva i vrijeme na nešto što se već danima prije znalo. Mogao sam im prodati elaborat: kako pobijediti.
Vrlo jednostavno, da su dali cipelu prepoštovanom premijeru i honorarno zaposlenom predsjedniku partije. Digresija. U kojoj je završilo 64 % komunista a 15,4% u SDP-u kojeg optužuju da je komunjarska partija. Osim toga u SDP-u su većina koji su rođeni poslije 80-tih godina. Pored toga HDZ je imao sekretara Općinskog komiteta SKH-a koji je doživio preobraćenje i postao predsjednik Sabora, dalje neću. 
  Gornji podaci su objavljeni radovi od jednog analitičkog /pazi, opet analitika/ ogranka poznate obavještajne službe, te European values study gruop 2004g Bruxulles i znastvenici, profesori Baskin i Pickering sa sveučilišta Albany NY 2008g. 
Dakle cipela jednom a prof. Škoro za predsjednika partije i mi bi imali prigodu da budemo najbogatija država na svijetu sa plaćama od 8000 €. I to smo sad izgubili za sve vijekove.
  Analitičar. Vitez od oštre sablje. Kaže. Glasači su krivi. Nije vic, nego je to vitez rekao na N1. 
Posljedice izbora, javio se kanibalizam a sa broda koji tone počela je bježanija.
  Ničim izazvanim ministar gospodarstva, grobar strojogradnje, za krivca na izborima označio vlasnika žetončića. Znači tako. Počelo je distanciranje. Kasnooooo.
A vlasnik mu poručio da on počisti pred svojim pragom u Varaždinu i Čakovcu. U Čakovcu je stvarno napravio zbrku, ali u Varaždinu je druga priča. Vlada umjesto da plati svoje dugove, ima tri pravomoćne izgubljene sudske presude. Od 3 ovih dana ide prva ovrha od 11 milijuna kn za javno privatno partnerstvo.
   Što reče prepoštovani, izborni gubitak je slojevit. Točno, slojevit da se je svima zacrnilo od oblaka crnih labudova.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 02 MARCH 2020 17:32 )

 

Analitika

     Skupili se gubitnici u 18 sati da pronađu crnog labuda.  
Na pitanje, ocu crnog labuda, zašto im se opet dogodio crni labud. Novinari su dobili začuđujući odgovor. Kaže nema više crnog labuda da se on može samo jednom dogoditi. /Sad je neka jednažba bez poznatih nepoznanica. Što može ljudski um sve nesuvislo anaelitizirati./
 Ma nemoj, ovo im je već 4 crni labud. Prvi im je bio sa šefom Like, pa EU izbori, pa prvi izbori i sad drugi krug. Ekipa sad ima cijelo jato crnih labuda, pa ih mogu izvoziti na kraljevske europske trpeze. Malo poprave negativnu izvoznu bilancu.
Primjećeno da je šogor odjednom postao pitom. Nema više dernjave i pljuvanja po šuretu. Više ne traži da prokaže poslovne partnere. Optužio ga da nešto mulja. A šurjak ga nazvao tajnim agentom 808. 
   Bio je analitičan i bubnuo da su izgubili jer su skrenuli previše desno. 
Iz kafane ja izlazim, lazim, lazim   
  Lijevo desno nigdje moga stana, joj ulice i ti si pijana.  

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 02 MARCH 2020 17:32 )

 

Novogodišnja trka 01.01.2020 +350 godina

    Varaždin 01.01.2020, odlučno, snažno i uspješno su licencirani triatlonci TK Varaždin završili novogodišnju trku. Time su ušli kao prvi u predsjedanje Unije.
 Foto za povijest +350 godina, pridružili se nam elitni trkači iz kategorije, kolege Bernat i Varga AK Međimurje i Bek. Bek-AK Jastreb, konkurent sa poznate lige Japetić. Duhovna i duhovita liga, zadnje metre trke završava se, držeći se rukama za korijenje a zubima za zrak. 

Zadnja izmjena ( Petak, 03 JANUARY 2020 05:55 )

 

Five stars-/FS/

     Dan je bio buran. Još se nezna je li bračni drug branitelj, po MORH-u. Ili nije po supruzi. Branitelj iz neborbenog statusa!!. Branitelj neborbenog statusa??.
Kakva je to pizdarija.
   Pa eto mojeg prijedloga. Budući nas gospođa stalno kljuka sa nekim podacima iz USA, da ga odmah proglase generalom sa 7 zvijezda, koliko je imao onaj najodlikovaniji general u Hrvata iz Velike Gorice. Zbog zamračenih dragulja degradiran u čin običnog vojnika. Poznato je da Hrvatska ima generala ko šodra u Dravi. Od toga ih ima 7 sa FS.
  U Jugi nije bilo nijednoga. Trojica iz NOB-a i trojica poslije, ali samo sa 4 zvijedice.
 U USA u 230 godina postojanja imali su 16 FS, među njima Pershing, posebni general nad generalima, ravno 6 zvijezda.
Ni Srbija nema generala sa FS. 
Burno je reagirao Bačić /HDZ/ na presudu njegovom šefu za koruptivne premijerske radnje- primanja mita od MOL-a. 6 godina zatvora, no majstor je na bolovanju, zbog operacije koljena na samrti.
Bačić smatra da nije primjereni trenutak, baš sad kad su izbori. Ko im je kriv kad su koruptivni. Što im je jučer EU komisija poslala čestitku. Smatraju. Korupcija na maksimumu.
  Jedina Vlada u EU kojoj je pola ministara izbačena zbog korupcije.
Dan je burno zapečatio kandidat za predsjednika Hrvatske-Škoro. Pozvao svoje birače da glasaju kao i on. Kaže. izaći ću na biralište i svojom olovkom ću zaokružiti kandidata. Kojeg? Neću broj jedan a ni broj dva, nego ću dopisati broj 3-svoj narod.
 Razumjeli su njegovi glasači, glasati trebaju opet za njega. A ko će onda glasati za pravu Hrvatsku.  
Izbori su već završili a još nisu počeli.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 30 DECEMBER 2019 18:59 )

 

Zahvala za kraj godine

    Još jedna uspješna triatlonska i multisportska godina 2019g. Troje licenciranih osvojilo mnoštvo postolja, na domaćoj sceni i ino. Zvonimir Tumpić skupio je domaća prva mjesta do trećeg mjesta na Austrijskom prvenstvu u aquatlonu. Zlatko Sir se potrudio da ne zaostaje u multisportu. U triatlonu drugu godinu zaredom osvaja kup Hrvatske u kategoriji. Pichler je osvojio triatlonski kup Hrvatske, Alpe Adria kup i KTRV kup. Kupovima je dodao naslov viceprvaka Austrije u zimskom triatlonu i aquatlonu te prvak u šest raznih disciplina Koruške. Na važnim trkama dobio je posebne titule IcemanMasterschaften olimpic Kärnten i Wörthersee Hero. I dodatak umjetnička fotografija: Lagano u legendu.  
     Klupski uspjeh pripada i donatorima. Zahvala svima.
Najveći teret je pao na Leonardo d.o.o. prisutan je bio na svakoj trci.   
Hvala na financijskoj pomoći HSV Triathlon Kärnten i Adriatic osiguranju.
Donatori bez kojih ne bi bili puni volje i energije OPG Šincek i Mesnica Šanjek.
Pridružili su se Thule, Tim Panex, Weyland Corporation, P Beretta, Orbis, Copy centar Manuela i Plavec Fiket studio, Metal-gal.
  Pored zahvale, ugodni praznici članovima kluba i uspješna Nova poslovna godina za donatore. 
Svima zdravlja i veselja. 

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 29 DECEMBER 2019 04:45 )

 

Zadnji zaplivao ali nije zadnji izašao

        Natjecateljska kruna cijelogodišnje sezone završila je umjetnički. Klupski kolega iz HSV-a Benny Bürger opalio je crno-bijelu fotku koja je pravo umjetničko djelo. Završila je na natječaju Hrvatske olimpijske akademije i Zajednice sportova PG Županije koje provode svake godine međunarodni natječaj sportske fotografije "Odlučujući trenutak".   
  Za fotku je dobio posebnu Pohvalu. Od mnoštva umjetničkih djela u uži izbor ušlo je 55, tri prve su nagrađene novčano a 7 je dobilo Pohvalu.
 Fotka se odnosi na trku olimpijskog triatlona udruženim sa još dvije trke. Budući dvije najpoznatije svjetske asocijacije ITU i WTC dinamiziraju triatlon, čine ga zanimljivijim i gledljivim, discipline se umanjuju ali kreativno umnožavaju. Dugotrajne trke više nisu toliko zanimljive, pa je WTC uveo 2015g. u Klagenfurtu pored Ironman distance i začuđujuću, sprint triatlon. A Wörthersee Hero je zamišljen u ITU-u kao triatlon u triatlonu. Umjesto mučnog dugog trajanja trke, ponuđena je eksplozivnost multisporta. 10 km trčanja, Swin & Run i završno Olimpijski triatlon, sa dva izlaza iz vode i međutrčanje sa nagrađenim skokom sa rampe u vodu. Tri u tri. U tri sata, sve za tri sata. 
   Fotka? Lik koji se sprema zaplivati, mislio je da je na godišnjem odmoru. 
Zadnji zaplivao, nije zadnji izašao, ali je završio trku. U jednoj trci u jednom danu uzeo dva pokala i dvije titule. Masterschaften olimpic Kärnten i  Wörthersee Hero 2019g. Trka u kojoj su mnogi odustali.  
   Lagano u legendu. 

Zadnja izmjena ( Petak, 27 DECEMBER 2019 22:12 )

 

KTRV kup 2019

      Sportska godina u proglašenjima završila je Ceremonijom proglašenja KTRV kupa u multisportu. Kao i svake godine bila je u Hotelu SANDWIRT Klagenfurt. Uobičajeni pobjednik kupa Koruške klub HSV Triathlon Kärnten. Klub je osvojio ukupno sva tri prva mjesta u kupu. U mlađim kategorijama, starosnoj i elitnoj kategoriji. Apsolutni pobjednik kupa je također član kluba Christofer Lorber. 
   Na slici dva osvajača KTRV, oba istog prezimena, Christian pobjednik u kategoriji M45. Trudio sam se za sebe i klub. Prvo mjesto u kategoriji, četvrti puta za redom, pratila su me dvojica. Za Austrijsko prvenstvo smo doprvaci, moj doprinos bio je nastup samo u dve trke, zimski triatlon i aquatlon, 186 bodova.
   Najteži dio evenata? Poslije proglašenja. I to se bančilo u dva dana zaredom. Iz Hotela SANDWIRT preselili smo druženje u jednu od vojarni Klagenfurta na Božični event. Posebno je bilo naporno na eventu kluba, pojeo sam kao da sam Alistair Overeem, treba skupiti kondiciju za sljedeću sezonu i to početkom veljaće. Kolača sam se natukao za godinu dana unaprijed, do sljedeće sezone eventa. Naročito šaum rola raznih fila. Pored lijepog stiliziranog pokala dobio sam bonove 50+10+10 € , tenisice i čarapa Erima, dvije vrste Vilachera i promotivnu majicu dri fit.  
http://www.hsvtriathlon.at/index.php/archives/13265                                                                                                                                            https://photos.google.com/album/AF1QipPfFLuxO                                                                                                  https://photos.app.goo.gl/gVN9bjcLwuBKA6Fs8

Zadnja izmjena ( Petak, 27 DECEMBER 2019 22:09 )

 

Martinje Čevo 2019

      Kako je najavljeno, samo smo nastavili. S trke na trku. Pokisli iz vana i iz nutra. Kiša je bila remetilačka pa se samo pedesetak upornih uputilo na vrh. Svi nisu uspjeli, ostali se kupati u Bednji, dok nisu došli k sebi. A mi gore po blatnoj i klizavoj stazi. Natrag nizbrdo je bilo pogibeljno. Ni ripne nisu bile od pomoći.
  Pojeli gusku /piceka/, popili svega i svačega, pretvorili mošt u vino uz pomoć biškupa. Biškupa smo morali nositi, zbog neravnog terena. Vino je bilo jako ali ga je kiša rijedila. Za kraj, pripreme za sljedeće Martinje.
 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 51

Login
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas93
mod_vvisit_counterJucer159
mod_vvisit_counterOvaj mjesec793
mod_vvisit_counterSve1626718
Sponzori