2. Aquathlon Magdalensberg

         Pokrajinsko prvenstvo Koruške u aquatlonu. HSV mi je uplatio kotizaciju, pa sam sam, sa dobrom voljom otplovio do Magdalensberga 23.07. Kako je poznato dan ranije je bio crkveni praznik Marija Magdalena, te je ta trka vezana na taj dan. Očekivao sam istu ili još veću konkurenciju od prije tjedan dana u  Gösselsdorfu, jer je trka prvenstvo pokrajine /države/ Koruške. Malo Morgen bi otpjeval Ivo Robić. Moja konkurencija je zakazala i silom prirode / fizike/ osvojio sam dvije zlatne medalje. Jednu za trku, drugu za KTRV kup. Ujedno jedan sam od uzdanika HSV-a u KTRV-u.
Link: Halo 
Da budem iskren ni meni ne pašu sprinterske discipline.  Dan sunčan, bez vjetra, tako da se ovaj puta moglo mirno voziti bic ??? Plivalo se u ogromnom jezeru, promjera 80 m. Tri kruga po 180m i trčanje 4,5 km. I to je to. Da, iznenađen sam bio u čemu ćemo plivati. Za razliku od austrijanaca mi varaždinci /čitaj političari/ nismo ništa u stanju osmisliti /bezbroj upućenih pisanih ideja od mene/ na našem Aqua cityu.
Na vodenoj površini od 1 km2. Valjda jer ima previše vode, pa već godinama donosi gubitke i po neznam koji put, otkaze radnicima.
  Uz ove dobre pokrajinske vijesti, / Austriji ih ima devet i svaka ima parlament i vladu/- zlatne medalje, ima i dobra vijest iz Slovenije. Konačno se uređuje zadnjih 5 km asfalta od Dravograda do austrijske granice. Najgore dionice u EU. Na tih 5 km od potpuno novog auta kad ih se prođe, imaš auto star 5 godina.
Video,   slika   

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 01 AUGUST 2016 14:37 )

 

30 Gösselsdorf Volkstriathlon

       Pobjednik jubilarnog 30.Volksa 16.07.16. je M-Elite Lorber Christoph, klupski kolega / HSV Triathlon Kärnten/. Utrka spada među najstarije u Europi. Osnovana 1997 g. Distance, samo 500 m plivanja, 32 km bica bez zavjetrine i 7 km brežnog trčanja. Podsjetnik, da je ITU osnovan u Avignonu 1989. Koliko je trka popularna govori dolazak triatlonaca iz cijelog svijeta. Pa se u mojoj kategoriji našlo, dva Talijana /Venezia,Udine/ jedan kanađanin prof. dr. psihologije Jagodzinski. Zanimljivo Talijani su imali  17.07.16. sprint u Udinama a oni došli uzeti mi medalju.
   Sve je bilo lijepo posloženo i organizirano osim što je utrka limitirana na 400 odraslih takmičara i 100 štafeta.
Vrijeme nas poslužilo sve dok pred kraj trke nije pala sitna kišica. Uvjeti nisu baš bili  idealni, voda 18 stupnjeva, /zabranjen neopren/ a na bicu je puhal sjevernjak, tako da sam loše vozil nisam mogao postići radnu temperaturu, a osim toga puhal je u prsa. Spomenuo sam da je trka non draft pa su dozvoljeni TT bicikli. I tu sam bio u malom hendikepu.
  U mojoj kategoriji sedam njih, uspio sam do dogurati do četvrtog mjesta. Da nije bilo Đepeta Mlečića bio bi treći.
Ali nije svo zlo za zlo, jer proglašenje počinje tek u 21 i 30 a ja sam se poslije trke istuširal, natankal Erdigera i natrpal kojekakvih kolača. I put pod noge.
Pa sam ja već pajkio dok su moji došli na red za postolje.

video    slika

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 31 JULY 2016 15:42 )

 

7 triatlon Velenje

          Oblačno jutro i kišno nebo. Prognozeri su malo zgrešili, 03.07 umjesto oblačno suhog jutra pretvorilo se prolom oblaka kako sam se približavao cilju- Velenju. Utrka na samo 90 minuta vožnje. 
   Sportski kompleks za budućnost, velikih i brojnih utrka. Odmah po dolasku, naletim na svog vicepresidenta Hannesa. Iz Klagenfurta je dopratio dvadesetak takmičara. Zajedno smo otišli da ga upoznam sa Ninom Cokanom, prvog čovjeka Celjske ekipe koja organizira svaki vikend neko sportsko natjecanje od jednostavnih do najtežih multisportskih disciplina.
  Plivalo se u Velenjskom jezeru, temperatura 24 stupnjeva a zrak 17. Valjda je obrnuto, ne točno sam napisal. TE Šoštanj po potrebi zagrije jezero. To je najveća TE na području bivše Jugoslavije. Pored što proizvodi struju, zagrijava po zimi dva grada, Šoštanj i Velenje. Vidi snimku.
  Trka dobro organizirana, plivanje na 2 km, bivši model Bedevkovčina. 2 kruga sa sa skokom sa pontona. Trčanje iz vode do tranzicije po sečki. Da po usitnjenom drvetu. I onda veselje za mene, 6 puta voziti bic u breg, slično kao na Bledu. Trčanje, opuštanje oko jezera. Treći u kategoriji.

video       

Zadnja izmjena ( Petak, 08 JULY 2016 13:58 )

 

Opet prvaci

   https://www.youtube.com/watch?v=FpeeGhNCiYM
 

Pörtschach 2016

    Pörtschach, 3-5. 06. 16 g. Trodnevni festival triatlona i ostalih sportskih disciplina u organizaciji kluba HSV Triathlon Kärnten. Glavna trka, sprint triatlon, za mene četvrti u AAT kupu i opet prvi u KTRV kupu.

  Area Pörtschach

Slike

 

 

Zadnja izmjena ( Srijeda, 15 JUNE 2016 21:59 )

 

5.Gösselsdorf-Duathlon

       Gösselsdorf 21.05 16. duatlon, brdski, zabranjena zavjetrina, dozvoljeni TT.  Utrka je trebala biti 30.04 ali priroda je stazu zatrpala snijegom, pa je prebačena u povoljniji termin. Zahvaljujući mojem bivšem predsjedniku kluba, proslavio sam godišnjicu članstva u HSV Triathlon Kärnten.  Onda sam ja smjenio predsjednika i postao sam konzuntalt putem svoje žene i preslagivanjem ugovorio povoljnjiji ugovor za mene. To što sam u sukobu interesa, baš me briga. Za to će država platiti 5% kamatu a za primjer Španjolska dobije kredit po 1,5%.
  Vrijeme na trci, predivno, sunčano, vjetar isto divota. Puhao malo jače ali u pogrešnom smjeru. Na bicu, kad sam se uspio domoći najviše točke staze, počeo sam uživati u spustu. Da, do nekakve nizinskog dijela a onda vjetar u lice. Trčanje dobro ali glavni konkurent brdsku stazu po kilometru trčao 4 minute. Plasman, moj na trci, u kategoriji M65, drugi  a u KTRV kupu prvi.

video 1

video 2

Slika

Zadnja izmjena ( Srijeda, 15 JUNE 2016 21:52 )

 

ITU Triathlon World Chengdu

    Lisa Perterer  HSV Triathlon Kärnten                                                                                                                                                                        16.04  Chengdu   3 mjesto

  Plasman :chengdu

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 17 APRIL 2016 17:16 )

 

ITU Triathlon World Zlatna obala

                 Lisa-Gold Coast

 9. Lisa Perterer (HSV Triathlon Kärnten, K), 1:59:07 h

  rezultati

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 10 APRIL 2016 05:16 )

 

<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 38

Login
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas74
mod_vvisit_counterJucer160
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2943
mod_vvisit_counterSve1549205
Sponzori